Velkommen til babyLivia 🧒🏽  OBS: produkter med gravert navn har levering i januar da våre kollegaer har tatt juleferie 🎄
WooCommerce Currency Switcher

Bli medeier i babyLivia!

Nå gir vi deg muligheten til å bli medeier i et selskap i vekst! 

Vi inviterer Norge inn i stua vår, og legger ut et antall aksjer i en folkeemisjon. Det ligger i ordet – folk! BabyLivia er allerede et sterkt selskap med en merkevare som har fått et godt fotfeste i det norske -og internasjonale markedet. Vi er allerede blitt en selvfølge i mange småbarnshjem, og det stilrene og lekne designet appellerer til både store og små. Nå vil vi bli enda større og bringe nordisk kvalitetsdesign til foreldre over hele verden. Og dette kan du bli med på!

Slik fungerer det:

Folkefinansiering er en unik måte for oss vanlige folk å bli investorer på. Det er en spennende og lærerik reise der vi i et stort fellesskap kommer sammen og løfter frem et godt selskap med en lysende fremtid. Som investor kjøper du aksjer i babyLivia og blir i praksis en av eierne i selskapet, også kalt aksjonær. I en tid der det er et stort fokus på alternative måter å investere midlene sine på enn å sette dem på en bankkonto, står babyLivia frem som et stødig selskap med gode ambisjoner, som allerede står på egne ben.

Klikk på knappen under for å skrive deg på interesseliste:

WooCommerce Currency Switcher
© Baby Livia AS 2023
Lagt til i handlekurv