Velkommen til babyLivia 🧒🏽  OBS: produkter med gravert navn har levering i januar da våre kollegaer har tatt juleferie 🎄
WooCommerce Currency Switcher

Blogg

Bli medeier i babyLivia!
10 ting du må vite om ditt første år som mor
Jeg trålte gjennom Google da jeg var gravid med Livia. Jeg leste om hvordan man skulle holde babyen på en spesiell måte for at de skulle stoppe å gråte, og hvordan de sov gjennom natta bare de var mette nok. Hvordan man kunne svøpe de så de roet seg og sovnet av seg selv og hvordan de sov lange dupper.
babyLivia Squeezy – det beste for barnet i én pose
Har du barn som er kresne på konsistens og grønnsaker? Da er smoothie en genial måte å få det implementert i kostholdet på! Fyll på med gode grønnsaker som passer sammen, og det blir enklere å nå målet om fem om dagen.
Halloween-snacks for “mamma´n i gata” ?
Er det bare meg som blir litt matt av å se alle tips til hva man kan lage til barnas Halloween-feiring? Jeg kunne sikkert prøvd, men jeg kan allerede se for meg to undrende ansikter som lurer på hva dette egentlig skal forestille, når jeg viser det til barna. Vi har praiet nettet – og serverer deg inspirasjon på halloween-snacks for “mamma´n i gata”, som krever hverken dyre maskiner eller konditor-utdannelse. Kos dere – og husk at det er mye gode tilbud på godteri hos Nille!
5 ting som kan gjøre hverdagen som mamma enklere!
Jeg elsker, som dere vet, alt som gjør livet som småbarnsforeldre enklere. Kan det være effektivt i tillegg er det en superbonus! Som mamma er man eier av MANGE ulike hatter i løpet av en dag.
HISTORIEN BAK BABYLIVIA
Vi er gründerne av babyLivia! Guro Gregersen og Sondre Wiik heter vi. Gift, i starten av 30-årene, og foreldre til Livia, Hasse og hunden Wilma.
INNFØRING AV FAST FØDE
Jeg har samlet tips og råd som jeg har syntes har vært til best hjelp – og håper det kan gjøre reisen litt lettere for deg.
WooCommerce Currency Switcher
© Baby Livia AS 2023
Lagt til i handlekurv