Velkommen til babyLivia 🧒🏽  OBS: produkter med gravert navn har levering i januar da våre kollegaer har tatt juleferie 🎄
WooCommerce Currency Switcher

Halloween-snacks for “mamma´n i gata” ?

Er det bare meg som blir litt matt av å se alle tips til hva man kan lage til barnas Halloween-feiring? Jeg kunne sikkert prøvd, men jeg kan allerede se for meg to undrende ansikter som lurer på hva dette egentlig skal forestille, når jeg viser det til barna. Vi har praiet nettet – og serverer deg inspirasjon på halloween-snacks for “mamma´n i gata”, som krever hverken dyre maskiner eller konditor-utdannelse. Kos dere – og husk at det er mye gode tilbud på godteri hos Nille!

Edderkopp-spaghetti

Min favoritt! For tredje år på rad skal vi arrangere Halloween-party for noen av barna i gata. Og same prosedyre as every year lager jeg edderkopp-spaghetti. Det er en genial rett fordi; nr 1: de fleste barn liker den, det er lett å spise og man kan ha ketchup til (mine barn elsker alt man kan ha ketchup til), nr 2: de ser sånn passe kule ut til at barna blir imponert, nr 3: det er kjempelett å lage! Altså – kutt noen pølser i biter og brekk opp litt spaghetti man stikker inn, kok i noen minutter og vipps!

Bilde er lånt fra familiematblogg.no
Bilde er lånt fra familiematblogg.no

Snacks-skåler

Hul ut appelsiner – kutt to øyne og en munn og vipps – så har du kule skåler du kan fylle med snop som barna elsker.

Bilde fra Pinterest

Ostesmørbrød!

Det er viktig for meg at barna mine får i seg litt fast føde før godteri-bonanzaen setter i gang. For at de skal ville spise hjelper det alltid på med noe som ser litt annerledes ut – men som smaker akkurat likt som noe de elsker, nemlig toast! Rett og slett brødskiver med ketchup, salami og osteskiver kuttet i tynnere strimler. Kjøper du noen sorte oliven og kutter i skiver har du øyne på plass. Bon appetit!

Bilde fra Pinterest

Hamburger med ostevri

Disse hamburgerne lages som alle andre hamburgere du lager, bortsett fra at du kutter noen fine hull i cheddaren (eller annen type ost såklart) som man varmer/smelter oppå. Så enkelt – og så godt!

Bilde fra Pinterest

Sunt alternativ!

Alt trenger ikke være godteri! Heldigvis digger de fleste av barna jeg kjenner frukt, og enda bedre er det om det både er oppskåret OG ser gøyalt ut. Vi elsker disse figurene laget av banan, sjokoladebiter, klementiner og skiver av agurk som “gresskar-stilk”

Bilde fra Pinterest

Mumie-pølser

Favoritt nr 2! Denne bruker jeg forøvrig også som niste i barnehagen. Jeg har laget opp en hel haug som ligger i frysa, og hver tirsdag tar jeg en opp som jeg legger i matboksen. Da er den tint og klar til lunsj i skogen. Mitt beste tips: kjøp ferdig pizzadeig på butikken – kutt den opp i smale remser med pizzakutter og snurr rundt pølsene. Stek i ovnen på ca 220 grader til de har fått litt farge og deigen er gjennomstekt. Øynene kan lages av melisglasur, biter av oliven eller noe annet du har i skapet.

Bilde fra Pinterest

Is-biter for tøffinger

Denne bør lages dagen før eller en del timer før de skal brukes for at de skal få tid til å fryse helt. Ta edderkopper du har fra før eller kjøp billige på Nille/Europris eller noe lignende. Putt de i isbit-former, fyll med vann og frys ned! Garantert en gøy overraskelse for barna når de skal ha drikke til maten.

Bilde fra Pinterest

Spøkelses-popcorn

Kjøp en stor pose popcorn (eller pop selv) og noen hvite pappkopper og vipps, så har du det du trenger for helt egne og skumle popcorn-begere.

Bilde fra Pinterest

Ha en kjempefin Halloween-feiring med store og små!

WooCommerce Currency Switcher
© Baby Livia AS 2022
Lagt til i handlekurv

FÅ 15% RABATT

Medlemmer av kundeklubben vår får 15 % avslag på første kjøp – og alltid gratis frakt!