HISTORIEN BAK BABYLIVIA

Hei!

Vi er gründerne av babyLivia! Guro Gregersen og Sondre Wiik heter vi. Gift, i starten av 30-årene, og foreldre til Livia, Hasse og hunden Wilma. 

Historien bak merkevaren babyLivia startet da Livia ble introdusert grøt som baby. Livia ble alltid mett til slutt, men halvparten av grøten forsvant ned langs den lille dobbelthaken, under smekka og ned til en pysj som alltid måtte skiftes på nytt før leggetid. Guro skyldte på at Sondre ikke klarte å gi mat ordentlig og Sondre skjønte ikke hva han gjorde galt ? Så begynte vi å tenke.. Tenk om det fantes en smekke som hadde høy hals slik at grøten ble værende på smekka?

Idèen måtte testes.

Neste dag kjørte pappa Sondre til den lokale stoffbutikken, og etter noen timer med fomling på symaskinen til svigermor ble det første utkastet sydd. Gjennom noen få butikker på Sørlandet som hadde troa på to eventyrlystne småbarnsforeldre med smekke i hånda, og en liten vipps-butikk, ble de første smekkene solgt. Dette var starten på et eventyr vi aldri hadde sett for oss.

babyLivia familien

babyLivia er en familiebedrift med en mamma som elsker design, en pappa som elsker produkter som gjør livet som småbarnsforeldre enklere, og så klart baby Livia. Siste tilskudd til gjengen er Hasse som nettopp er fylt 2 år. Sammen har vi skapt merkevaren babyLivia – for å gjøre hverdagen til foreldre et lite hakk enklere.

Vi lever i en annerledes hverdag der vi sjonglerer gründerliv og familieliv med små barn. Søvnløse netter både med barn som ikke vil sove – og søvnløse netter med grubling over hvor veien videre bringer oss med babyLivia. Heldigvis er det flest netter med søvn, og heldigvis har vi en fantastisk gruppe mennesker som heier! Både kunder, forhandlere, agenter og distributører i Norge og resten av verden.

Dere gjør alle at reisen vår blir en jobb å glede seg til hver eneste dag!

Følg oss videre både på nettsiden vår og på sosiale medier hos babylivia.official, og ta del av reisen med barnesøl og gulp, og mange mange smil <3 

Smil fra Sondre og Guro

Wishlist 0
Continue Shopping